Mutluluk - İZLE


Yönetmen : Abdullah Oğuz
Senaryo : Elif Ayan , Kubilay Tunçer , Abdullah Oğuz , Zülfü Livaneli (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Mirsad Herovic
Yapım : 2007, Türkiye , 126 dk.
Oyuncular:  Talat Bulut , Özgü Namal , Murat Han , Lale Mansur
Filmin Konusu: Töre kurallarına kurban gitmek üzere olan genç bir kız, Meryem... Bir gün baygın bir şekilde göl kenarında bulunması sonucu, ailesi tarafından hüküm verilir: Meryem'in namusu kirlenmiştir ve öldürülecektir! Bu görevin, yakın akrabalarından olan Cemal'e verilmesi ile ikilinin ölüme doğru yolculukları başlar.
Cemal, kendisine verilen görevin haklılığı konusunda ne kadar kararlı görünse de cezayı gerçekleştirmekte bir türlü başarılı olamaz. Bir gün bir tesadüf eseri yollarının Profesör İrfan Kurudal'la kesişmesi, üçü için de bir daha geri dönüşün olmayacağı bir dönüm noktası olacaktır. Ölüm'e giden yolculuğun rotası, acaba Mutluluk'a doğru mu dönecektir?
Zülfü Livaneli'nin pek çok dile de çevrilmiş dünyaca ünlü romanı Mutluluk, Abdullah Oğuz'un yönetmenliğinde sonunda beyazperdeye de aktarıldı...iyi seyirler diliyoruz..
Çalışmayan linkler için yorum kısımına uyarıda bulunmanızı önemle talep ederiz.

Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..