Schindlerin Listesi (Schindler's List) - İZLE

Yönetmen : Steven Spielberg
Tür : Dram / Savaş
Senaryo : Steven Zaillian , Thomas Keneally (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : John Williams
Yapım : 1993, ABD , 197 dk.
Oyuncular :  Liam Neeson (Oskar Schindler) , Ben Kingsley (Itzhak Stern) , Ralph Fiennes (Amon Goeth) , Caroline Goodall (Emilie Schindler) , Jonathan Sagall (Poldek Pfefferberg)

Konu : Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, Oskar Schindler adlı bir Alman işadamının 2. Dünya Savaşı sırasında Polonya'da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırmaya başlaması ve bu sayede 1100 Yahudi'nin hayatını kurtarmasını konu alıyor...
Steven Spielberg'in en önemli yapıtları arasında sayılan ve ünlü yönetmene Oscar kazandıran film, 1994 yılında 12 dalda Oscar'a aday olmuş ve 7 dalda kazanmıştı. Filmin kazandığı Oscar'lar : En İyi Film, Yönetim, Kurgu, Sanat Yönetimi, Görüntü, Özgün Müzik ve Senaryo Uyarlaması...iyi seyirler diliyoruz..

Çalışmayan linkler için yorum kısımına uyarıda bulunmanızı önemle talep ederiz.
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..